У закладі загальної середньої освіти с.Драбове-Барятинське з батьками та учнями проведено зустрічі, спрямовані на профілактику протиправних дій серед підлітків

  • 298

Фото без опису3 лютого у закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Драбове-Барятинське проведено зустрічі з учнями 8-11 класів та їх батьками з питань забезпечення охорони життя і здоров’я учасників освітнього процесу, запобігання діям терористичного характеру, щодо правил поведінки у соціальних мережах та попередженяя про кримінальну та адміністративну відповідальність за здійснення чи замовлення повідомлень терористичного характеру.

У заході взяли участь працівники Драбівського відділення поліції Золотоніського ГУ НП в Черкаській області, староста села Драбове-Барятинське Бондар Ю.М.

Було звернуто увагу на проведення дозвілля дітей у вечірній час, дотримання чинного законодавства та порядку взаємодії при виявленні випадків жорстокого поводження з дітьми, вчинення стосовно них чи в їх присутності насильства, фактів булінгу, зокрема кібербулінгу.