У Драбівській громаді запрацювали віддалені робочі місця ЦНАП

  • 449

Фото без опису09 лютого 2022 року у Драбівській громаді запрацювали 2 віддалені робочі місця адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

Прийом громадян здійснюється у двох населених пунктах громади – селищі Драбове-Барятинське та селі Нехайки, які працюють відповідно до затверджених графіків:

у селі Нехайки за адресою: 19831, Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Нехайки, вул. Хмельницького, будинок 2 з 09:00 до 13:00 кожного першого та третього вівторка щомісяця;

у селищі Драбове-Барятинське за адресою: 19842, Черкаська обл., Золотоніський р-н, с-ще. Драбове-Барятинське, вул. О. Левицького, будинок 22 щосереди з 09:00 до 13:00.

Відповідно до рішення Драбівської селищної ради № 22-4/VIII “Про затвердження переліку адміністративних послуг, які будуть надаватися через віддалені робочі місця адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Драбівської селищної ради у с. Нехайки та с-ще Драбове-Барятинське ЦНАП надає повний перелік адміністративних послуг, зокрема паспортні послуги, послуги з реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, послуги з реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, послуги Держгеокадастру, земельні послуги, соціальні послуги, комплексну послугу “єМалятко”, послуги з реєстрації місця проживання та інші.

Інші цнап інформує

Всі цнап інформує