Працівниками служби у справах дітей проведено вечірній  рейд  «Підліток»

  • 871

Фото без описуЗ метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків за виховання та розвиток дітей працівниками служби у справах дітей спільно з працівниками Драбівського відділу поліцейської діяльності № 1 Золотоніського РВП ГУНП у Черкаській області 11 лютого 2022 року проведено вечірній рейд «Підліток».

В ході рейду перевірено дотримання власниками розважальних закладів обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми, проведено інструктаж представників торгових об’єктів про недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Власники закладів сфери розваг, закладів громадського харчування та уповноважені ними особи зобов’язані вживати заходів щодо недопущення у такі заклади з 22.00 до 6.00 години дітей до 16 років без супроводження батьків або законних представників дітей.

У разі виявлення дитини в розважальному закладі чи в громадських місцях (парки, вулиці, території шкіл та дитячих садків, дитячі та спортивні майданчики, бари, дискотеки, магазини з алкогольною продукцією тощо) у нічний час, буде притягнуто до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП)