Питання сприяння легалізації заробітної плати і зайнятості населення обговорено на засіданні робочої групи

  • 714

       18 лютого 2022 року, під головуванням заступника селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Рудченка Зореслава відбулося засідання робочої групи з питань сприяння легалізації заробітної плати і зайнятості населення та збільшення надходження до бюджету Драбівської громади.

     На засідання запрошено керівників підприємств-боржників, які ведуть господарську діяльність на території селищної ради.  Розглянуті питання стосувались дотримання графіків погашень заборгованості по заробітній платі  та легалізації трудових відносин.

        Робочу групу з питань сприяння легалізації заробітної плати і зайнятості населення та збільшення надходження до бюджету Драбівської громади  зобов′язано активізувати роботу з встановлення фактів використання найманої праці без оформлення трудових відносин.

      Також, обговорено питання про проведену роботу по невитребуваних паях, хід виконання рішень підвищення орендної плати до 12% та підписання додаткових угод до договорів на ставку орендної плати 12%,  лісозахисних смуг та порядок і умови передачі в оренду. Проаналізовано стан сплати в громаду ПДФО  фізичними особами-підприємцями що здійснюють свою діяльність на території громади.

Фото без опису