ПРО ЗАБОРОНУ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ НА ТЕРИТОРІЇ ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ  ГРОМАДИ

  • 304

ПРО ЗАБОРОНУ ПРОДАЖУ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

на території Драбівської селищної територіальної  громади

 

 Розпорядженням Драбівського селищного голови від 27.02.2022   № 24 - р «Про заборону продажу алкогольних напоїв в закладах торгівлі Драбівської територіальної громади» беручи до уваги, що продаж алкогольних напоїв створює напружену соціально-психологічну обстановку серед жителів громади, а також значно збільшує ризики скоєння правопорушень та настання нещасних випадків внаслідок зловживання алкоголем, ЗАБОРОНЕНО роздрібну торгівлю алкогольними напоями у тому числі з вмістом спирту етилового від 0,5 до 8,5 відсотка об’ємних одиниць у всіх закладах торгівлі Драбівської селищної територіальної громади, незалежно від форми власності.

 Розпорядження вступило в дію з 27.02.2022 та діятиме на період   запровадження правового режиму воєнного стану в Україні.

Закликаємо всіх суб’єктів господарської діяльності дотримуватися виконання вищезазначеного документа та не здійснювати продаж алкогольних напоїв.

Звертаємо увагу, що в разі порушення правил торгівлі суб’єкт господарювання несе адміністративну відповідальність згідно статей 155 та 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.