Проведено позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 915

 

     29 березня  під головуванням селищного голови Світлани Орел  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

        В   засіданні взяли участь 20 членів виконкому із 26 затверджених сесією селищної ради.

    Засідання виконавчого комітету розпочалося із вшанування хвилиною мовчання  пам'яті захисників України, жителів громади, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Присутні  внесли зміни до цільової програми «Призовна дільниця» та до бюджету Драбівської селищної територіальної громади на 2022 рік, прийняли рішення про закінчення опалювального сезону 2021-2022 років.  

 Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали звернення до священнослужителів та парафіян Українських православних церков Московського патріархату, розташованих на території громади, в якому закликали священнослужителів Українських православних церков Московського патріархату, розміщених на території Драбівської територіальної громади, послідувати Томосу про автокефалію ПЦУ та увійти в канонічне єднання з Православною Церквою України.

 
Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.

 Фото без опису