Урядом продовжено строки прийняття документів для призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб

  • 410

Урядом продовжено строки прийняття документів для призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО) починаючи з березня 2022 року.

Фото без опису

Так, згідно з Постановою Кабміну від 09.04.2022 № 418 отримати допомогу починаючи з березня 2022 року зможуть внутрішньо переміщені особи, які звернуться за її наданням до 30 квітня 2022 року.

Разом із тим подати пакет документів на допомогу поки можливо лише шляхом звернення за фактичним місцем проживання із письмовою заявою встановленої форми, яку можна подати до:

  • органу соціального захисту населення; АБО
  • уповноваженої особи виконавчого органу сільської, селищної, міської ради; АБО
  • центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Послуга у застосунку «Дія» поки що не доступна.

У свою чергу служба підтримки «Дія» повідомляє, що після того, як послуга стане доступна у застосунку, отримати її онлайн (за відсутності технічних доопрацювань) можна буде лише комплексно - разом із оформленням «довідки переселенця». Це означає, що окремо оформити виплати у застосунку, якщо до цього було оформлено довідку про взяття на облік ВПО оффлайн, у т.ч. через ЦНАП, можливості не буде.

Тому, повідомляємо, що всі особи, які отримали довідку про взяття на облік ВПО в Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Драбівської селищної ради (далі - ЦНАП) та не подали пакет документів для призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб мають звернутися  до 30.04.2022 року до відповідного ЦНАП!

Контактні телефони: 093 068 84 31 , 04738 30908

Інші цнап інформує

Всі цнап інформує