На Драбівщині привітали матерів, чиї сини полягли у боротьбі за Україну

  • 654

 

         У другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Цьогорічне свято припало на 8 травня.

Цей день – це ще один привід подякувати мамі за любов, турботу і підтримку і сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

        Однак 8 років поспіль в нашій країні триває війна, де щодня вмирають кращі діти України.

     Багато матерів нашої країни зустрічають День матері зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

       Аби подякувати жінкам, чиї сини загинули під час бойових дій в АТО та військовослужбовців, які загинули внаслідок російсько-української війни    за те, що виховали славних патріотів, які стали творцями нової героїчної сторінки в історії України, які стали гордістю України та Драбівщини, сьогодні,  6 травня, напередодні Дня матері кожну з них привітала селищний голова Світлана Орел та  висловила слова поваги та підтримки:  «Пам’ять про загиблих драбівян    – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді. Стійкість і витримка матері є не меншим подвигом, ніж стійкість її кровинки в бою. Але жертовність матері, дитину якої навіки забрала війна – неоціненна. Ніхто не може замінити матері сина.    Я розумію: горе матері не можна  виплакати, йому не можна зарадити. Але сини ваші – Герої  і заради пам'яті про них потрібно жити. Жодна  сім'я не залишиться  без нашої  уваги та підтримки.».

     Вітання з нагоди Дня матері отримали Онопрієнко Надія Петрівна, Заїковська Людмила Григорівна, Мошта Ольга Василівна, Шевченко Любов Іванівна, Ромашко Людмила Вікторівна, Білоус Світлана Петрівна.

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Поздравительная открытка З днем матері!