Проведено Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України

  • 774

На вихідних, 7 та 8 травня,  в  селищі Драбів проведено Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України, який організовано ФК «Славутич» за сприяння  селищного голови Світлани ОРЕЛ та депутата Черкаської обласної ради Григорія ПЛІЧКА. Загалом у турнірі взяли участь 12 команд, як Черкаської так і Київської областей: ФК «Славутич» Драбів, ФК «Профіспорт» Золотоноша, ФК «Вулик» Золотоноша, ФК «Спартак» Капустинці, ФК «Вимпел» Стеранівка, ФК «Юність» Мойсівка, ФК Кононівка, ФК «Штурм» Перервинці, ФК «Старт» Драбове-Барятинське, ФК «Арсенал» Коробівка, ФК Демки, ФК «Нива» Ковалівка, ФК «Сокіл» Свічківка.

Переможцем Благодійного турніру  на підтримку ЗСУ став ФК «СЛАВУТИЧ» Драбів.

Срібним призером турніру визнано ФК «ПРОФІСПОРТ» Золотоноша.

Бронзу здобув ФК «ЛІДЕР»  Драбове-Барятинське.

В рамках Благодійного турніру вдалося зібрати 28 000 тис. гривень. Дані кошти будуть спрямовані як допомога на лікування нашого земляка захисника, який отримали тяжкі поранення від російського агресора: Антона Гладуна, з с. Білоусівка. У Антона немає двох ніг і руки.  

         Під час нагородження Світлана Іванівна та Григорій Іванович, щиро дякували організаторам, спортсменам, всім, хто долучився до збору коштів та підтримує наших захисників. Ми всі разом творимо добру справу.

А нашим Героям величезне СПАСИБІ за можливість жити під мирним небом. Україна непереможна!!!

Слава Україні!

Фото без опису