Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради

  • 1222

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Драбівської селищної ради

 

13 травня під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради. 

Перед початком розгляду питань порядку денного селищний голова поінформувала присутніх про волонтерську діяльність, яку проводить в даний час селищна рада. Зокрема, про поїздку в населені пункти Київської області, які перебували під окупацією російських військ, і зазнали значних людських втрат та житлових руйнувань. Подякувала всім присутнім за активну участь у зборі продуктів харчування, медикаментів, речей першої необхідності та запевнила, що всі пакети з гуманітарною допомогою отримали люди, які її дійсно потребують і така робота буде проводитися постійно.

 Члени виконавчого комітету заслухали  звіт про виконання бюджету територіальної громади за І квартал 2022 року, інформацію про  стан реалізації делегованих повноважень у сфері соціального захисту населення,  внесли зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2022 рік.

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили низку рішень з  питань здійснення опіки та піклування  над неповнолітніми, та   інші рішення, що стосуються життєдіяльності громади.

 

Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.