Книжкова виставка «Книжкова торбина для всієї родини» до Міжнародного дня сім’ї

  • 684

Книжкова виставка «Книжкова торбина для всієї родини»

до Міжнародного дня сім’ї

Сім’я - основа суспільства, вона залишається берегинею людських цінностей, спадкоємницею   поколінь. Саме з неї бере початок   життя  людини. 

Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня.  Свято покликане поглибити розуміння питань родини, об’єднати заради рішення всіх найсерйозніших питань, пов’язаних із сім’єю. Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові підтримати нас теплом, порадою, допомогою, любов’ю. Родина немислима без любові. Це головна рушійна сила розвитку людства, те, заради чого існуємо всі ми.  

З цієї нагоди працівники дитячої бібліотеки підготували книжкову виставку «Книжкова торбина для всієї родини», яка обов’язково сподобається дорослим і дітям.

Пам’ятаймо, що основою народної моралі, її найвищим законом у всі часи була любов і повага до родини. Мама - лагідна берегиня сім’ї, а батько - її міцна й надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ. Це вічна істина – основа родинного виховання, могутній чинник зміцнення духовності нації.

Фото без опису