Вітання селищного голови з Днем Європи в Україні

  • 243

Шановні жителі Драбівської громади!

Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Україна – єдина держава не член ЄС, у якій День Європи святкується на державному рівні. Це день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Саме зараз, в часи повномасштабного вторгнення росії  на  нашу територію, ми, українці, разом з іншими європейськими народами демонструємо свою єдність в утвердженні дружніх взаємовідносин, протягуючи руку допомоги один одному і віримо, що разом ми подолаємо усі негаразди та випробування на шляху до нових перспектив розвитку об’єднаної Європи.

Україна — це держава, яка є співтворцем європейської цивілізації. Багатьом своїм перемогам та досягненням Європа завдячує саме українцям. Для нас це особливий день, адже   87 – й день  ми виборюємо  право стати поноправною європейською спільнотою у широкомасштабній війні з  росією.

       День Європи — це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Сьогодні це свято стало настільки популярним в Україні, що його, без перебільшення, можна назвати частиною сучасного формування національної самобутності українців.

Впевнена, що наша держава і в подальшому працюватиме у відповідності до цінностей та принципів притаманним ЄС, що гарантують рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина. Саме така політика і є запорукою демократичного розвитку України.

Тож прийміть мої вітання з нагоди Дня Європи в Україні! Це свято у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця.  

Вітаю усіх українців з Днем Європи і від щирого серця бажаю терпіння та рішучості на шляху до щасливого, яскравого Європейського майбутнього. Впевнена, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

Слава Україні!

З повагою

Драбівський селищний голова                                             Світлана ОРЕЛ


Фото без опису