Йому було, є і буде 21…

  • 574

Фото без опису

Йому було, є і буде 21…

Другий день поспіль плаче Драбівщина, другий день поспіль ми прощаємося з нашими Героями.

Як гірко це усвідомлювати, як важко це говорити…

Війна забрала ще одне  життя,  життя вірного сина України і добавила ще одну пекучу краплю ненависті до тих, хто прийшов на нашу землю зі зброєю в руках.

 08 травня 2022 року жорстока війна обірвала життя Костянтина Костянтиновича Недоступа. Йому було лише 21. 

Костянтин народився і виріс в селищі Драбів, закінчив Драбівську школу, потім навчався у Черкаському вищому професійному училищі будівельних технологій.

Після закінчення  навчання підписав контракт із Збройними Силами України  і не роздумуючи пішов захищати рідну Україну на Схід в зону АТО, де проходив службу в штурмовому батальйоні «Айдар».

З початком збройної агресії росії на території України,  Костянтин продовжив службу у закріпленій військовій частині навідником штурмового відділення взводу  штурмової роти.

І до останнього подиху боронив нашу Україну, боронив нас із вами…    

Немає слів, щоб передати біль і розпач через непоправну втрату!

Від всієї громади низько схиляємо голови у вічній скорботі та низько вклоняємося батькам, братам та сестрі Героя.  Щиро співчуваємо  рідним та близьким.

 Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної  людини, та нехай добрий, світлий спомин про Костянтина стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Герої не вмирають! Вони вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу.  

 

         Вічна слава і пам’ять Костянтину!

      Вічна слава і пам’ять усім полеглим Героям!

     Слава  Україні!