ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної організації дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни» Драбівської селищної ради

  • 294

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу  на заміщення вакантної посади директора  комунальної організації дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни» Драбівської селищної ради

        

          Відповідно до розпорядження Драбівської селищної ради від 25.05.2022 № 58 – р оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора  комунальної організації дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни» Драбівської селищної ради.

Найменування і місцезнаходження спортивної школи: комунальна організація дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни» Драбівської селищної ради,

адреса: 19801, Україна, Черкаська область, Золотоніський район, смт Драбів, вул. Центральна,40.

Найменування вакантної посади: директор комунальної організації дитячо-юнацької спортивної школи «Слов’яни» Драбівської селищної ради (далі – директор школи).

Умови оплати праці: посадовий оклад директора школи – 7880,40  грн. Надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту відповідно до   постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; від 14.08.2019 № 755 «Деякі питання оплати праці працівників дитячо–юнацьких спортивних шкіл»; від 17.05.2002 № 660 «Про встановлення окремим категоріям працівників дитячо-юнацьких  спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності, закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання та центрів олімпійської підготовки надбавок за вислугу років та грошової винагороди за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов'язків»;  наказу Міністерства України у справах молоді та спорту від 23.09.2005 № 2097 «Про впорядкування умов оплати праці працівників бюджетних установ, закладів та організацій галузі фізичної культури і спорту».

Вимоги до претендентів на посаду директора школи: 

громадянство України;

вища освіта за спеціальністю фізична культура і спорт та освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, стаж роботи за фахом не менше трьох років;

вільне володіння державною мовою;

здатність за своїми діловими, професійними та моральними якостями виконувати обов’язки керівника.

Перелік документів, що подаються особою, яка виявила бажання брати  участь у конкурсі:

  1. письмова заява для участі у конкурсі;
  2. особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою та автобіографією;
  3. копія (копії) документа (документів) про освіту;
  4. копії паспорта громадянина України або ІD-картки та довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  5. копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  6. довідка про відсутність судимості;
  7. заява про відсутність конфлікту інтересів;
  8. копія трудової книжки;
  9. конкурсна пропозиція обсягом не більше 10 сторінок друкованого тексту в паперовій формі (план розвитку дитячо-юнацької школи «Слов’яни»  на середньострокову перспективу (3-5 років).

          Особа, яка виявила бажання брати участь у конкурсі,  може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

          Особа пред’являє оригінали документів на участь у конкурсі, копії яких подаються до конкурсної комісії.

Документи приймаються конкурсною комісією упродовж 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу – з 26 травня по 24 червня 2022 року до 16.00  за адресою: смт Драбів, вул. Центральна, 69,  каб. 214, організаційно-кадровий відділ виконавчого апарату Драбівської селищної ради.   Контактний телефон – (04738) 30584.

Конкурс проводитиметься не пізніше ніж через 10 календарних днів після закінчення терміну прийняття документів. Про місце, дату та час проведення конкурсу учасників конкурсу буде повідомлено засобами зв’язку.