Вітання селищного голови з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

  • 263

Фото без опису

 

Дорогі діти! Шановні дорослі!

 

Щороку в перший день літа в Україні, як і в багатьох країнах, відзначається День захисту дітей.

Ця дата була заснована через чотири роки після закінчення найстрашнішої в історії людства Другої світової війни, яка забрала життя десятків мільйонів людей. На міжнародному конгресі жінок у 1949 році у Парижі пролунала клятва — невтомно боротися за забезпечення міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей.

Сьогодні, коли перед нашою країною постали надзвичайно складні випробовування, завдання збереження життя, здоров’я і благополуччя дітей, як ніколи, є вкрай актуальним. 

Діти — найдорожче багатство кожної людини, кожної родини, кожної країни. Заради забезпечення гідного, щасливого життя дітей в умовах гарантованого миру та безпеки ми готові долати всі труднощі і перешкоди, захищати і наполегливо працювати, об’єднавши зусилля усієї  громади.

День захисту дітей — нагадування владі, суспільству про необхідність поваги і суворого дотримання прав дітей, що є неодмінною умовою формування гуманного і демократичного суспільства. Лише демократична держава здатна поважати та реально захищати права своїх дітей.

Цього дня хочу подякувати всім, хто обрав своїм професійним обов’язком захист прав дитини, хто не просто виконує цей обов’язок, а служить дітям. Слова особливої поваги — людям, котрі піклуються про дітей, які залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла та любові.

Від щирого серця бажаю кожному юному громадянину України безхмарного,  мирного неба, міцного здоров’я, родинного тепла, успіхів у навчанні та цікавого й змістовного дозвілля. Нехай ваші обличчя завжди сяють радістю і щастям. Гарної долі, добра, терпіння, натхнення, здійснення всіх ваших найзаповітніших бажань!

 

З повагою

 

Селищний голова                                                                 Світлана ОРЕЛ