Державна служба зайнятості інформує

  • 337

Для онлайн підтримки безробітних, шукачів роботи та роботодавців, служба зайнятості створила зручні телеграм-канали, які слугують гідом у питаннях:

-пошуку роботи;

-реєстрації безробітних;

-бланках заяв;

- навчання;

-отримання грантів та різних фінансових компенсацій для роботодавців.

 Щоб не пропустити головні новини сфери зайнятості та оперативно дізнаватися про освітні та грантові можливості, пропонуємо скористатися телеграм-каналом: Державна служба зайнятості.

Тільки актуальні вакансії з усієї України на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»: https://t.me/worknowdczРоботодавці подають вакансії через чат-бот: @DCZWorkNowBbot, вони одразу публікуються, а фахівці служби зайнятості проводять підбір кандидатів, зокрема, через нові форми рекрутингу.

Якщо ж ви шукаєте роботу в Черкаській області, пропонуємо скористатися телеграм-каналом з вакансіями від місцевих роботодавців: https://t.me/cherkasyWork. Роботодавець залишає там актуальну заявку (вона проходить модерацію), а люди, які шукають роботу, зможуть зателефонувати за контактами, які залишив роботодавець.

Крім того, фахівці Черкаської обласної служби зайнятості постійно з вами на зв’язку  у телеграм-каналі: https://t.me/Pidtrymka_DCZ_Cherkasy .

Слід також зазначити, що власники сайтів Work.ua , robota.ua , grc.ua - сайт з пошуку роботи , novarobota.ua , pidbir.com та Державна служба зайнятості за участю Міністерство економіки України , нещодавно підписали договір про співпрацю та інформаційну взаємодію.

Мета - створення на ресурсах Державної служби зайнятості національного інформаційного порталу з єдиною базою вакансій, що будуть оновлюватися в режимі реального часу.

Робота є. Знайдемо її разом!

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ – Вишгородська РДА