Вітання селищного голови зі святом останнього дзвоника

  • 425

 

Фото без опису

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

 

Як ніколи, цей навчальний рік став для нас особливим і його завершення не схоже на попередні. Без урочистої лінійки та останнього дзвоника – дистанційно у закладах освіти громади проходять заходи з нагоди завершення навчального року Бо останні три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни, яку жорстоко розпочали російські окупанти на нашій українській землі.

Для багатьох учнів - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, наполеглива робота над собою, на жаль, під звуки повітряної сирени. Але я вірю, що настане день, коли ви зберетеся класом офлайн - і ті, хто вимушено покинули рідні домівки, і ті, хто залишився в Україні, - разом зі своїми вчителями, і подякуєте одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.

Особливі звернення линуть до випускників. Для вас, дорогі діти, це особливо зворушлива подія. Адже стати дорослим – значить не тільки здобути свободу вибору і самостійність рішень. Стати дорослим – велика відповідальність перш за все перед собою і перед тими, хто Вас захищає, хто у Вас щиро вірить! Прийміть побажання удачі та знайти гідне застосування своїм знанням і благословіння на славні справи. Будьте впевнені у своїх силах та в досягненні поставленої мети!

Шановні вчителі, ви сьогодні тримаєте освітній фронт! Попри нелегкий навчальний рік, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, професіоналізм, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, душевне тепло до вихованців.

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Низький уклін і щира вдячність нашим захисникам, які стоять на захисті України!

Разом здолаємо всі виклики часу!

Разом з вами віримо у Перемогу!

Бо ми разом – Україна!

 

Селищний голова                                Світлана ОРЕЛ