Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради

  • 395

Фото без опису

Сьогодні, 9 червня 2022 року, під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулось чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного засідання виконавчого комітету, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх земляків, які загинули під час військових дій в Україні.

Члени виконавчого комітету затвердили заходи, щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Драбівської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022/23 року, прийняли рішення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів в межах громади.

Начальник відділу освіти селищної ради Людмила Рудик проінформувала про підготовку закладів освіти селищної ради до нового навчального року, акцентувала увагу на заходах, які необхідно вжити для безпечного перебування учнів під час навчального процесу.

Керуючий справами селищної ради Ольга Красоха прозвітувала про здійснення виконавчим комітетом селищної ради  делегованих повноважень органів виконавчої влади за І півріччя 2022 року.

В ході своєї роботи члени виконавчого комітету прийняли рішення  що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги жителям громади, ухвалили низку рішень, що стосувались захисту прав дітей, вирішення питань житлово-комунального господарства, заслухали звіт про виконання плану роботи виконавчого комітету на І півріччя 2022 року та затвердили план роботи на наступне півріччя.

 

З прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися на офіційному веб-сайті селищної ради, які будуть оприлюднені у встановлений  законодавством термін.