Вітання селищного голови з Днем медичного працівника

  • 595

Шановні працівники  комунальних підприємств охорони здоров’я громади!

 

       Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем медичного працівника!

       Професія медика – лікаря,  акушера, медсестри, санітара, лаборанта, фельдшера, відповідальна і благородна. Таку роботу обирають в житті лише сильні і вольові люди. Адже рятувати, повертати до життя інших- це  надважлива і надважка місія!

      Ви, як істинні професіонали, як  ангели-охоронці   у білих халатах, завжди готові прийти на допомогу  жителям нашої  громади, виявляючи відданість своїй справі, без вагань і втоми,  ігноруючи особисті плани і проблеми,  часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.

       Останні два роки саме Ви були   нашою опорою на передовій боротьби з пандемією, яка сколихнула весь світ!

       І всі ми думали, що це  найбільше наше  спільне  випробування.

       Та від 24 лютого Ваша професія набула особливого значення – наших Захисників і Захисниць, які жертвують своїм здоров’ям і, навіть життям, боронячи Україну, захищаєте, рятуєте саме Ви – медичні працівники.

       Українські медики дають сьогодні світові потужний приклад незламності, відданості своїй професії та клятві Гіппократа.

       Таку  відданість  своїй  професії  демонструєте сьогодні і Ви – працівники комунальних підприємств охорони здоров’я  нашої громади!

        В умовах реформування, оголошення воєнного стану, перед Вами зараз стоїть багато викликів, але я впевнена, що згуртованою командою нам вдасться досягти поставлених цілей,- щоб кожен мешканець громади  отримував кваліфіковану та якісну допомогу, а професія медика була  високооплачуваною та престижною.

       Сподіваюся, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед Вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а  Ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю жителів громади!

        Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю!

        Разом  до Перемоги !

        Слава Україні !

 

З повагою,

Селищний голова                                 Світлана  ОРЕЛ

Фото без опису