НМТ: до уваги вступників!

  • 255

                                     Фото без опису

 З 21 червня до 7 липня 2022 року учасник  основної сесії НМТ має остаточно визначитися з вибором міста чи країни для проходження тесту.

На інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно  вказати назву населеного пункту, у якому учаснику   зручно буде пройти  тестування незалежно від того, де він перебуватиме  у період проведення основної сесії, ? в Україні чи за кордоном.

Важливо якнайуважніше вибирати населений пункт із списку, адже деякі міста додано або вилучено з переліку населених пунктів, які були запропоновані на першому етапі підтвердження.

Увага!  Якщо кількість вступників, які хочуть проходити тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць  місто стане недоступним для вибору у  списку.

У разі суттєвого збільшення кількості охочих проходити НМТ у певних містах, особам, які підтверджуватимуть своє бажання взяти участь у тестуванні в останній момент, можливо, доведеться, вибирати з-поміж доступних міст. 

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ.