Вітання селищного голови з Днем державної служби

  • 277

    Вітання з Днем Державної служби України – Головне управління  Держгеокадастру у Харківській області               

  ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ, ДОРОГІ КОЛЕГИ-СПІЛЧАНИ!

Щиро і сердечно вітаю вас з Днем державної служби! Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Вам доводиться жити та працювати у непростий для нашої країни час. З початком російської військової агресії звичний порядок життя назавжди змінився. У кожного виникає безліч запитань, відповіді на які подекуди знайти доволі непросто. Нехай Ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови громадянського суспільства, буде сповнена творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашньому дні нашої держави! Ніколи не здавайте впевнені позиції, несіть свою службу успішно! 

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю! Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

МИРУ ВАМ, ВАШИМ РОДИНАМ І НАШІЙ НЕНЬЦІ УКРАЇНІ!!!

 

З повагою,

Селищний голова                                                                                              Світлана ОРЕЛ