Вітання селищного голови з Днем Конституції України

  • 260

Вітання з Днем Конституції України! ? Арт-Звіт Pro

Дорога моя громадо!

 

Сьогодні, 28 червня, відзначається одне із найважливіших державних свят – День Конституції України .

Конституція - це не лише Основний Закон України, це відображення наших фундаментальних цінностей. Цінностей свободи, справедливості, демократії, правової держави та миру.

         Ми живемо в надзвичайно складний час. Час, коли, незалежно від нашого бажання, кожен день життя стає історією. Саме сьогодні в муках народжується українська нація. Тим ціннішими та дорожчими для нас з вами стають такі речі як свобода, незалежність та Конституція. Ми їх не просто отримали з чиєїсь доброї волі чи з недогляду, - за них поклали і кладуть свої життя кращі сини і дочки нашої землі. Але не достатньо отримати чи навіть вибороти свободу чи незалежність. Важливо потім їх зберегти, примножити і зробити все, щоб повернення до феодально-олігархічної системи стало неможливим.

Прийняття народом свого найголовнішого Закону знаменує народження вільної держави. Так нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен з громадян з гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, яку ми заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі.

         У цей день особливо хочу привітати справжніх захисників Конституції України – українських захисників та захисниць, які боронять незалежність, державний суверенітет та недоторканність наших кордонів від російського окупанта, захищають кожне слово, викарбуване в нашому основному документі.

Переконана, що спільними зусиллями всіх українців відновимо мир та територіальну цілісність України. Разом, шануючи Закон, самовідданою працею кожного зміцнимо Вітчизну, здобудемо перемогу і побудуємо квітучу могутню країну.

Бажаю свідомості кожному з нас! Нехай наш уряд використовує Конституцію за призначенням і кожен із нас вдосконалюється.   Бажаю нашому народові   жити тільки в добрі, мирі та благополуччі. Ніколи не забувати, що ми, перш за все, люди. Викорінювати ненависть. Виховувати честь і гідність. Вірити в справедливість і шукати її! 

Нехай Конституція України вдосконалюється, тим самим приносячи нашій країні процвітання, благополуччя, визнання у всьому світі! Нехай Україна залишиться незалежною і могутньою. Нехай на жовтих полях встигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву.

Зі святом нас, українці, з Днем Конституції України!

Слава Україні!

 

Селищний голова                                                                              Світлана ОРЕЛ