Вітання селищного голови випускникам, вчителям та батькам

  • 437

Фото без опису 

Дорогі випускники!
Шановні вчителі і батьки!

 

Ось і завершився  2021-2022 навчальний рік.

Він виявився найскладнішим за всю історію випусків незалежної України: спочатку затяжна боротьба із COVID- 19, а потім - страшна війна, яка чорним вихором увірвалася у наші рідні домівки… 

Проте, незважаючи  на виклики сьогодення,  учні, вчителі та батьки  гідно пройшли через це випробування та успішно закінчили навчальний рік.

Наші діти, здобуваючи переможні місця на учнівських олімпіадах та інших конкурсах і змаганнях,  продемонстрували всьому світу, що українці – сильна та освічена нація, яка ніколи не стане на коліна перед російськими окупантами.

Дорогі випускники!

Сьогодні у вас особливий день, він радісний і сумний водночас. Минуло одинадцять років, як наші випускники переступили поріг школи. У стінах школи всього було у них: і радості, і печалі, і дзвінкий сміх, і гіркі сльози. Та сьогодні  ви згадуєте тільки приємні хвилини шкільного життя.

У декого защеміло серце і скотилася зрадлива сльоза, а відчуття у всіх таке, ніби ви щойно перегорнули останню сторінку цікавої книги і в усіх одне запитання: а які ж будуть сторінки наступної книги? Що далі?  

          Вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг у доросле життя, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!

          Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі вам у житті!

Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, здійсните свою мрію та побудуєте успішне майбутнє. Адже ви – і є майбутнє України! І  це майбутнє обов`язково буде мирним!

          Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння, підтримку і за той безцінний багаж знань.

Завдяки вам навчальний процес не зупинився у таких важких умовах війни, адже ви вкладаєте у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагали учням із інших регіонів України адаптуватись у нових умовах та здобути знання та підтримку.

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину.

Нехай же Ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.

Бажаю всім мирного неба на нашій вільній українській землі,  міцного здоров’я, добра, любові, мирного неба та незламної віри у Перемогу!

          У щасливу путь дорогі випускники! Нехай Господь оберігає всіх вас!

Миру – бути! Усе буде Україна!

          Слава Україні!   Героям Слава!

 

 

Драбівський селищний голова                                                 Світлана ОРЕЛ