Вітання селищного голови з Днем родини

  • 369

Фото без опису

                                                                              Шановна моя громадо!

 

            Щиро вітаю з Днем родини! 

          Для кожного з нас щаслива, міцна і дружня родина  – це неоціненний скарб.  Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя… У душі оселяється спокій та гармонія, якщо ти знаєш, що уся твоя родина щаслива і здорова.

           Українська Родина – це не тільки рідні та родичі. Це і наша громада, держава, вся українська нація. У складні часи агресії росії проти нашої країни ми всі  маємо бути як одна велика, дружня, надійна родина, захищати рідних, оселю та свій край від посягань. Доземний уклін батькам, які виховали патріотів України, наших Героїв - мужніх захисників Вітчизни. Упевнена, що у нашій боротьбі за мир перемога обов’язково буде за нами, адже за нами правда!

Бажаю всім жителям Драбівської  громади міцного здоров’я, злагоди, непохитності родинних стосунків. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.  Хай мир панує у ваших домівках, а любов оселиться у ваших серцях.

Цінуйте своє сімейне вогнище, бережіть його, не шкодуйте своєї любові для найдорожчих, найближчих людей! 

 

З повагою,

 селищний голова                                                                                             Світлана Орел