Відбулось засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради

  • 523

Відбулось засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради

 

Сьогодні, 14 липня 2022 року, під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулось засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили низку рішень з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, заслухали хід виконання Програми соціально-економічного розвитку громади у І півріччі,  звіт про роботу із зверненнями громадян з початку року,  схвалили звіт про виконання  бюджету територіальної громади за І півріччя поточного року, погодили фінансовий план КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» на 2023 рік, затвердили заходи з відзначення  в громаді Дня Української Державності, підтримали відповідне рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової  допомоги жителям громади.

В рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувались захисту прав дітей, вирішення житлово-комунальних питань громади.

     Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису