Вітання селищного голови з Днем Української Державності

  • 314

Шановна Драбівська громадо!

28 липня в Україні вперше відзначається День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423.  

 Заснування Києва, столиці Київської Руси й сучасної України  це «точка відліку» української державності, саме тому свято відзначається 28 липня ? у день хрещення Київської Руси. Це свято звертає увагу на те, що Українській державності не 30, а понад тисяча років. Воно стало чинником опору  ворожим наративам росії про Україну як «фейкову державу». Саме тому ми повинні захищати кожен сантиметр своєї історії. Адже ми — самодостатня нація. Ми будуємо свій дім на землі, де жили й будували наші предки.

  Сьогодні кожному з нас дано творити історію нашої Держави.  Маємо  розбудовувати свою вільну і незалежну країну, свою рідну Україну! Ні на мить не забуваймо, що іншої держави в нас немає.  Державність будь-якої країни не вимірюється гарними гаслами, вона формується  нацією — єдиною, сильною, непереможною; працею – важкою, щоденною, кропіткою; людьми –  роботящими, вільними, незламними.    

Вірю, що усі наші люди будуть жити у вільній Україні. Після нашої Перемоги, яка настане тим швидше, чим більше ми будемо в єдності. У єдності на полі бою і на своїх посадах, на мітингах, на самітах, у роботі та у спілкуванні. 

Бо об'єднує нас Україна. Бо всі ми кажемо їй: «Ти у мене єдина!»
Бо всі ми її захищаємо. Сильні! Вільні! Незалежні!

 

Слава Українській нації!

Слава Україні!  Слава Героям!

 

 

Селищний голова                                                                                                             Світлана ОРЕЛ

 

Фото без опису