Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 349

Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

Фото без опису

 

11 серпня під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.  

На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали інформації Василя Баштана про стан підготовки закладів освіти громади до нового навчального року та обговорили питання про можливість проведення дистанційного навчання у школах громади під час військових дій в Україні.

У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили низку рішень з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, затвердили  заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності УкраїниДня  пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади, затвердили Положення про  надання та виплату матеріальної допомоги сім’ям загиблих під час виконання бойових завдань,  внесли зміни до бюджету Драбівської селищної територіальної громади на 2022 рік, задовольнили ряд заяв жителів громади щодо надання дозволів на видалення аварійних дерев, розглянули низку питань що стосуються комунальної сфери.

 

Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.