Вітання селищного голови з Міжнародним днем молоді

  • 219

12 серпня - Міжнародний день молоді

 

Всенародно улюблене українцями свято День молоді у цьому році ми будемо відзначати разом із усім світом, відходячи від звичних дат, встановлених в країнах пострадянського простору.

29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України - щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, стара радянська традиція нарешті пішла в минуле, Указом Президента України № 333/2021 святкування Дня молоді перенесено на 12 серпня, Україна приєднається до святкування Міжнародного дня молоді.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.  

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме ви, сьогоднішні школярі, студенти, молоді працівники, підприємці,     визначаєте шляхи розвитку нашої країни.

Ми пишаємося молоддю нашої громади,  вашими досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього,  ваша енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі,  на виробництві, у спорті та мистецтві. Ви – вчителі, лікарі, посадові особи місцевого самоврядування,  працівники інших галузей, які щоденною працею будують майбутнє нашої  країни.
        Ми гордимося спортивними здобутками наших юних спортсменів, які неодноразово здобували перемоги на міжнародних, всеукраїнських та міжобласних турнірах  та змаганнях.

          Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям,   які ціною власного життя та здоров’я  захищають  рубежі   нашої країни та відстоюють її територіальну цілісність.

 

                                      Дорога молодь Драбівщини!

 

Прийміть щирі вітання з непересічним та динамічним, емоційним та сповненим запалу святом – Міжнародним днем молоді! Інакше і бути не може, адже для вас відкрита будь-яка дорога, відкритий весь світ як на долоні, будь-яка справа по плечу! Ваші дні переповнені любов’ю, оптимізмом, завзятістю, патріотизмом, людяністю, новими прагненнями та мріями!
         З нагоди свята бажаю всім вам  мирного неба над головою, міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло.  Радійте кожному дню, залишайтеся щасливим, цінуйте спокій, любіть життя в його різних виглядах! Не впадайте у відчай, коли немає сил. Не пасуйте перед недобрими обставинами. Не бійтеся перешкод, а сміливо перетворіть їх в ступені для сходження!

 

Залишайтесь молодими! Зі святом!

 

Селищний голова                                                   Світлана ОРЕЛ