Відбулася сесія селищної ради

  • 1225

Фото без опису

Сьогодні, 12 серпня 2022 року, під головуванням селищного голови Світлани ОРЕЛ відбулося пленарне засідання чергової 25 сесії селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, керівники комунальних  медичних установ Драбівської територіальної громади, старости.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання порядку денного були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій. Тому сьогодні депутатами одноголосно прийнято ряд рішень у сфері освіти, комунальної власності та з питань земельних відносин, затверджено фінансові плани медичних закладів громади на 2023 рік, підтримано внесення до переліку адміністративних послуг у сфері будівництва та архітектури додаткової послуги.

Прийняті рішення 25 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».