У селі Михайлівка відкрили оновлений ФАП

  • 1195

         Фото без опису

      Сьогодні в селі Михайлівка відбулася  важлива подія для всіх жителів села – відкрито оновлене приміщення для фельдшерсько-акушерського пункту.  Новий ФАП обладнали у центрі села у колишньому адміністративному приміщенні Михайлівської сільської ради.  Ремонтні роботи та облаштування медзакладу, а саме коридору, кабінету фельдшера,  маніпуляційної та оглядової кімнати, водопостачання та водовідведення проведено завдяки Товариству з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія».

       З відкриттям оновленого ФАПу жителів села Михайлівка привітала селищний голова Світлана Орел. Вона зазначила, що медична сфера є одним з головних пріоритетів в роботі керівництва громади, адже усі ми добре розуміємо важливість надання якісних медичних послуг населенню, особливо первинною ланкою медицини.  Висловила безмежну вдячність за підтримку та розуміння сільських проблем генеральному директору ТОВ «Баришівська зернова компанія» Віктору Петровичу Безсмертному, регіональному директору регіону «Південний» цього підприємства Роману Григоровичу Шпаку та директору Благодійного Фонду «Баришівська зернова компанія» Яні Олександрівні Дністрянській.  Очільниця громади нагадала всім, що рішення про розміщення ФАПу у цьому приміщенні було прийняте після проведення оцінки старого приміщення медичного закладу, яке показало невідповідність будівлі сучасним вимогам МОЗ.  Одночасно побажала усім мешканцям села міцного здоров’я та залишатися такими ж згуртованими.

          З відкриттям нового приміщення для ФАПу жителів села Михайлівка  привітали генеральний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія»   Віктор Безсмертний, директор Благодійного Фонду цього підприємства Яна Дністрянська, директор Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Балагурчик.  

        Після завершення заходу, користуючись нагодою, активні жителі разом зі старостою  та очільником громади, керівництвом ТОВ «Баришівська зернова компанія» обговорили проблемні питання села.