До уваги усіх громадян, хто планує започаткувати власну справу

  • 287

 

Фото без опису

Оголошення про реєстрацію на онлайн семінари та консультації в рамках Державної програми єРобота.

 

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та з метою промоції Державної програми „єРобота: Власна справа“ у партнерстві з Громадською організацією „ІНСТИТУТ СПРИЯННЯ ПАРТНЕРСТВУ ТА СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ“, філією Черкаського обласного управління Акціонерне товариство „Ощадбанк“ та  Черкаським обласним центром зайнятості запрошує на онлайн семінари, які відбудуться 25 та 30 серпня, 06 та 08 вересня 2022 року.

 

Кому буде цікаво:

  • представникам мікропідприємництва, які розглядають можливість масштабування власного бізнесу;
  • усім, хто планує започаткувати власну справу.

 

Участь в семінарах дасть Вам можливість:

1. Дізнатися, як взяти участь в рамках Державної Програми „єРобота: Власна справа“.

2. Здобути навички створення власного бізнес-плану.

3. Дізнатися про фінансові критерії оцінювання претендентів на грант. Консультації, як підвищити власні шанси на грант від фахівців АТ „Ощадбанк“ в рамках Державної Програми „єРобота: Власна справа“.

4. Отримати консультації від фахівців Черкаського обласного центру зайнятості  щодо проходження співбесід по представленню та захисту бізнес-плану в рамках Державної Програми „єРобота: Власна справа“.

Щоб взяти участь в БЕЗКОШТОВНИХ СЕМІНАРАХ та консультаціях необхідно заповнити реєстраційну форму – https://cutt.ly/QZkW74d