Вітання селищного голови з Днем Державного Прапора України

  • 356

 

23 серпня – День  Державного Прапора України

Фото без опису

 

Напередодні Дня Незалежності нашої держави ми вшановуємо один з трьох її символів - Державний Прапор України.

Його дві смуги синього та жовтого кольорів вже більше 30 років об’єднують українців у будь-якому куточку світу в сильну та вільну націю.

Державний Прапор - це не просто стяг. Це символ єднання і можливість продемонструвати, ким ти є, звідки ти і наскільки пишаєшся своєю країною.

Як у давнину наші предки захищали від загарбників українську землю, так і сьогодні їхні спадкоємці, сини і дочки нашої країни, жертовно боронять рідну Вітчизну від споконвічного ворога – Росії. Сьогодні українські державні прапори майорять на позиціях наших військових на передовій.

 Я переконана, що обов’язково настане той час, коли над Донецьком та  Луганськом, Маріуполем та Херсоном,  Сімферополем та Севастополем знову буде піднятий стяг України як прапор визволення та повернення до життя у єдиній вільній українській родині.

                                                                                                 Шановні жителі громади!

Вітаю всіх із Днем Державного Прапора України і бажаю сил та натхнення, мужності й віри у світле майбутнє нашої країни. Нехай небо над Україною знову буде мирним та ясним. Зі святом!

Прапору – честь! Народу – шана!  Україні Слава, Слава во віки віків!

 

 

Селищний голова                                                                                                       Світлана ОРЕЛ