Проведено серпневу педагогічну конференцію

  • 663

 

Фото без опису

        Сьогодні у великому залі адміністративного приміщення Драбівської селищної ради зібралися освітяни громади на традиційну щорічну серпневу конференцію на тему "Освіта Драбівської громади в умовах воєнного стану: виклики і можливості". У роботі конференції взяли участь селищний голова Світлана Орел  та заступник Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області  Іван Шарапа.

    Відкриваючи роботу освітянського форуму, очільниця громади Світлана Орел висловила вдячність педагогічній спільноті  за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. Кращих працівників сфери відзначила Почесною грамотою Драбівської селищної ради та Подякою Драбівського селищного голови. У своєму виступі акцентувала  увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти.  "Незважаючи на воєнний стан у країні пріоритетом у нашій роботі залишається якісна освіта учнів та знання, які вони здобувають під час освітнього процесу, – наголосила селищний голова. – Наше спільне завдання – забезпечити дітям рівний доступ до якісної освіти та дарувати їм глибокі та міцні знання. Попереду цілий навчальний рік, а це – безліч можливостей для натхненної роботи!  Тож давайте матимемо мужність і здатність триматися разом заради змін на краще, заради нашого спільного добробуту,  заради наших дітей!".

Доповідаючи на педагогічній конференції, начальник відділу освіти Василь Баштан зупинився на викликах та перспективах в освітній галузі. Принагідно учасники підбили підсумки роботи у 2021-2022 навчальному році, означили особливості організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році.