Війна забрала життя молодого драбів'янина

  • 392

Фото без опису

 

 

 

 

 

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним  крилом знову торкнувся Драбівської громади.

Війна забрала ще одне  життя,  життя вірного сина України, молодого хлопця, нашої надії і добавила ще одну пекучу краплю ненависті до тих, хто прийшов на нашу землю зі зброєю в руках.

26.08.2022 року під час виконання бойового завдання біля міста Бахмут загинув наш односельчанин  - Пісчаний Олег Григорович.

 Народився Олег у селі Білоусівка 10 серпня 1990 року, закінчив Драбівську школу, потім продовжував навчання у м.Черкаси.

 У 2015-2016 роках Олег Григорович не роздумуючи пішов захищати рідну Україну в зону АТО, а з перших днів війни з  росією знову повернувся до війська, щоб захищати нашу Батьківщину в складі Збройних Сил України.  І до останнього подиху боронив нашу Україну, боронив нас із вами…

Для всіх нас Олег Григорович буде прикладом  мужності і відваги, гідним оборонцем  нашої держави.

 Немає слів, щоб передати біль і розпач через непоправну втрату!

Від всієї громади низько схиляємо голови у вічній скорботі та низько вклоняємося матері Героя.  Щиро співчуваємо  рідним та близьким.

  Неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної  людини, та нехай добрий, світлий спомин про Олега стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто його знав, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу. 

Ціна свободи українського народу надзвичайно висока й страшна. Ми маємо пам’ятати про це.

Ми не маємо права забути, що наші діти гинуть за Україну, за кожного з нас. І ми повинні зробити все, що в наших силах і можливостях, щоб країна вистояла в цій тяжкій боротьбі, а Збройні Сили України змогли покарати катів, що прийшли зі зброєю в наш дім.        Перемога обов’язково буде за нами.

Ми обов’язково переможемо і буде розплата, за кожного, хто загинув, за кожну материнську сльозу, посивіле волосся на батьківських скронях, за кожне звірство, скоєне на українській землі.

Не пробачимо за кожного убієного, за наших земляків.

 Сьогодні драбівська земля попрощалася  із Пісчаним Олегом…

    Він поклав душу і тіло на вівтар свободи та незалежності нашої держави, віддав своє життя  щоб ми жили під мирним небом, на рідній і вільній землі.

         Вічна слава і пам’ять Олегу!  Вічна слава і пам’ять усім полеглим Героям! Слава  Україні!