Вітання селищного голови з Днем Знань

  • 926

З 1 вересня 2022 – картинки, листівки та привітання - Телеграф

 

 

 

 

 

 

 

Шановні освітяни, дорогі учні, батьки!

 

  Щиро вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

         Першого вересня усі дороги ведуть до школи – розпочинається новий навчальний рік, який принесе нові успіхи, нові звершення. Особливим він стане для першокласників, які відкриватимуть для себе світ нових знань та яскравих вражень, а також для випускників, котрим доведеться обирати шлях у доросле життя. Адже від усвідомлення громадянської позиції, патріотизму, знань, розуміння свого місця у житті залежатиме майбутнє вільної і незалежної Української держави. 

      Драбівська селищна рада робить все для того, щоб сприяти безпечному освітньому процесу учнів, щоб  забезпечити гідні умови праці освітянам у часи героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. 

         Цьогоріч на освітньому фронті буде гаряче, як ніколи. Тому що ми відстоюємо одне з найголовніших прав дітей громади та дітей, які переїхали на Черкащину з тимчасово окупованих територій. Це право на освіту. Якісну, доступну, інноваційну та головне - у безпечному середовищі. Тож багато уваги було приділено обладнанню укриттів у закладах, де вони є, розробці алгоритмів дій в різних ситуаціях. Ми зробили все, щоб максимально зменшити ризики, доки існує хоча б найменша небезпека з боку російських загарбників. 

       Та всі ми сподіваємося, що найближчим часом учні повернуться за парти і в школах громади лунатиме дитячий гомін. Адже наші захисники зробили і роблять дуже багато, щоб наблизити нашу перемогу - перемогу України!

        Бажаю всім учням успішного навчального року, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. Нехай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а здоров'я, успіхи і прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками.

         Україна переможе!

         З Днем знань!

 

Селищний  голова                                                                Світлана ОРЕЛ