Вітання селищного голови з Днем підприємця України

  • 322

Фото без опису

 

 

 

 

 

Шановні підприємці Драбівської громади!

Цієї неділі ви відзначаєте своє професійне свято — День підприємця!  

Сучасні підприємці – це герої,   які не йдуть протореним шляхом, а обирають свій – складний, ризикований, що потребує енергії, цілеспрямованості та волі до перемоги. 

Малі та середні підприємства завжди були, є та будуть основою економіки, тим паче у воєнний час. Безкомпромісна боротьба з агресором триває.  І в кожного з нас попереду багато роботи, адже маємо розуміти, що економічний фронт не менш важливий, ніж військовий. Ми повинні бути солідарними з нашими захисниками та здобувати власні перемоги над гуманітарними та фінансовими викликами - створювати нові робочі місця, поповнювати бюджети і, відповідно, покращувати добробуту наших громадян. Бути надійним економічним тилом – це прояв відданості нашій державі.

Багато з вас працює не лише заради  власного збагачення. Із своїх продажів ви сплачуєте податки, які утримують економіку нашої країни,  перераховуєте кошти на Збройні Сили України,  займаєтесь волонтерством,   матеріально-технічно підтримуєте своїх земляків, які захищають нас з вами на війні.  Ми вдячні вам за це і водночас розуміємо, що це неймовірно складна та відповідальна справа.

 Я бажаю успіху кожному з вас, бажаю, щоб ваш бізнес розвивався. Нехай надалі у вас буде впевненість в собі, своїх силах, своїх знаннях, своєму везінні. Хай все складається так, як ви плануєте та розраховуєте, а ми завжди пишалися тим, що в нас такі підприємці.

 

З повагою, 

Селищний голова                                                                 Світлана ОРЕЛ