Важлива інформація для осіб з інвалідністю

  • 435

  Фото без опису

 

 

В умовах воєнного стану, у осіб з інвалідністю виникають труднощі із реалізацією права на допоміжні та інші засоби реабілітації, встановленого ст. 26 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю».

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення допоміжними засобами реабілітації онлайн.

Особа з інвалідністю, законний представник дитини з інвалідністю може, не виходячи з дому, подати документи, необхідні для взяття на облік та забезпечення допоміжними засобами реабілітації через електронний кабінет в Централізованому банку даних з проблем інвалідності.

Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» дає можливість онлайн взаємодії особи з державними органами, а саме – для онлайн подачі заяв з пакетом документів на забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації), перегляду стану опрацювання зазначених заяв в Централізованому банку даних з проблем інвалідності, вибору підприємства та інше.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі  «Е-Сервіси».

За додатковою інформацією щодо електронного кабінету особи, його функціоналу та офіційного веб-сайту Мінсоцполітики звертатись до відділу соціального захисту та охорони здоров’я  Драбівської селищної ради за адресою: смт Драбів, вул. Центральна, 69, каб 205, або за тел. 0971730915