Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 287

 Фото без опису

 

        8 вересня  під головуванням селищного голови Світлани Орел   відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

На початку засідання члени виконавчого комітету вшанували хвилиною мовчання пам'ять про жителів громади, які загинули  захищаючи   незалежність   України.

         Члени виконавчого комітету розглянули чотирнадцять питань порядку денного. Зокрема, заслухали інформацію про підготовку паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року,   внесли зміни до бюджету Драбівської селищної територіальної громади,  розглянули низку питань, що стосуються пасажирських перевезень на автобусних маршрутах в межах громади, вирішення житлово-комунальних проблем, соціального захисту неповнолітніх, прийняли відповідні рішення згідно поданих до виконавчого комітету заяв фізичних та юридичних осіб.

 

  
Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.