Проводяться роботи з впорядкування сміттєзвалищ на території Драбівської громади

  • 665

 Фото без опису

Проблема поводження з відходами, а саме їх зберігання, утилізація та знешкодження, є особливо гострою як в країні в цілому, так і в нашій громаді, і є одним із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців.

У ході здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів Драбівської громади, з метою забезпечення утримання територій у належному санітарному стані та поліпшення екологічної ситуації, виконавчим комітетом селищної ради здійснюються ряд заходів з метою впорядкування сміттєзвалищ, які знаходяться на території громади. Аби запобігти рознесенню решток побутових відходів проводяться роботи з підгортання місць видалення відходів.

З початку вересня поточного року за допомогою спецтехніки  було здійснено підгортання  сміттєзвалищ в селищі Драбове-Барятинське, селах Білоусівка, Перервинці, Митлашівка, Нехайки та Привітне. На даний час проводяться роботи з підгортання сміттєзвалища в с. Бойківщина. Наступним в черзі є сміттєзвалище в смт Драбів. 

Закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими до екологічних проблем, слідкувати за чистотою довкілля, не засмічувати навколишнє середовище. Кожен з нас може підтримувати чистоту на своєму обійсті та біля нього, на вулиці, в селищі, селі та загалом в громаді. Тільки спільними зусиллями ми можемо досягти позитивних результатів, адже чисте довкілля – це наше здоров’я!