Отримано гуманітарну допомогу від фонду «World   Central Kitchen».

  • 227

Фото без опису

Війна… Скільки пекельного болю в одному лише слові… Скільки жахіть і невимовних страждань ми бачимо в очах тих, кого війна лишила всього, що було сенсом життя. Хтось більше ніколи не зможе зайти у свій дім, хтось більше ніколи не обійме свою рідну людину. І найболючіше тоді, коли помічаєш, як потихеньку згасає іскринка віри в очах таких близьких тобі незнайомців, людей, які вимушено покинули свої домівки. Тому сьогодні і завжди наш святий обов’язок стати єдиним цілим заради майбутньої перемоги, підтримувати один одного морально і матеріально. Зробити все, щоб внутрішньо переміщені особи відчували себе, як в одній великій родині, адже навіть маленька підтримка і допомога є вірою в те, що ми сильні і разом подолаємо все.

Так 09.09.2022 року в третій раз до Драбівської територіальної громади прибула гуманітарна допомога продуктами харчування від гуманітарного фонду «World Central Kitchen» вантажем 320 продуктових наборів. Працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради було видано 148 продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам, що зареєстровані та проживають на території селища Драбів, та 172 продуктові набори передано на старостинські округи Драбівської територіальної громади.

Висловлюємо слова вдячності за гуманітарну підтримку та злагоджену роботу координаторам гуманітарного фонду «World   Central Kitchen».

Пам’ятаймо, що ми, українці, - одна велика родина, побудована на взаємопідтримці, взаємоповазі, взаємодопомозі. І доки ми єдині, доти – нескорені та непереможні.