Вітання селищного голови з Днем рятівника

  • 260

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби!

 

17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших.

У День рятувальника своє професійне свято відзначають люди кількох професій - аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту, спеціальних підрозділів.

Це - мужні, сильні духом чоловіки та жінки, які з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Тому до лав рятівників стають особливі люди, які готові жертвувати собою заради інших.

Поки наша армія боронить Україну на фронті, ви працюєте в тилу та на визволених   територіях. Сьогодні у вас дуже багато роботи.  Із початком повномасштабної війни в Україні функції рятувальної служби  значно розширилися – рятувальники не тільки цілодобово ліквідовують пожежі, розбирають завали, знешкоджують численні снаряди, якими ворог нищить нашу землю, а й евакуюють мирних мешканців, доправляють їм воду, продукти, ліки, надають психологічну та домедичну допомогу. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе. Ваша робота - це справжня місія. Місія допомоги людям.

Щиросердно дякую за таке ставлення до своїх обов`язків, за вашу роботу!

Низький уклін вам за відчуття безпеки та спокою, яке має простий українець завдяки вашій постійній роботі.

         Вітаючи зі святом зичу всім міцного здоров`я, витримки та стійкості у нелегкій праці, світлого родинного щастя і благополуччя!

         В час, коли ви бережете людські життя, нехай вас оберігає Господь Бог!

 

З повагою

 

Селищний голова                                                                 Світлана ОРЕЛ