До уваги жителів громади!

  • 1315

Фото без опису

Шановні жителі громади!

 

      Драбівською селищною радою проводяться роботи по забезпеченню якісного зовнішнього освітлення вулиць, тротуарів, зручності в пересуванні по вулицям населених пунктів громади  її мешканців у вечірній та нічний час.    

         22 вересня 2022 року згідно планових робіт та пропозицій жителів смт. Драбів генпідрядником ТОВ «380 8» проводилися роботи по відновленню вуличного освітлення після несприятливих погодних умов.

      Додатково повідомляємо, що відділ комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого комітету Драбівської селищної ради приймає повідомлення про несправність вуличного освітлення, порушень в забезпеченні водопостачання та водовідведення, вивезення ТПВ з контейнерів  на території Драбівської селищної ради, за номером телефону (047 38) 30-5-84, або на електронну адресу drabiv_km@ukr.net.

      Повідомлення приймаються з понеділка по п’ятницю з 9.00 год. до 15.00 год. 

      Заявник має надати наступну інформацію:

  1. Власне прізвище, ім’я, по батькові.
  2. Контактний номер телефону.
  3. Координати несправного об’єкту  (назва населеного пункту, вулиці та номер будинку, номер електроопори на якій є непрацюючий освітлювальний пристрій, або інша прив’язка ).

      Надання повної інформації сприятиме швидшому відновленню роботи вуличного освітлення, систем водопостачання та водовідведення, вивезення ТПВ.

               Додаткова інформація:

     Якщо проблема з освітленням не вирішилась до 15 числа поточного місяця або 01 числа наступного, зверніться, будь ласка , повторно для того, щоб ми могли проконтролювати підрядників, які здійснюють виконання галузевих робіт.