Вдалі вихідні для спортсменів Драбівщини

  • 358

Фото без опису

24 вересня в смт Чорнобай відбулося відкриття  нового щорічного футбольного турніру пам’яті захисників України,

в якому взяла участь Драбівська футбольна команда «Славутич».

Разом із "Славутичем" участь у турнірі взяли команди смт Чорнобай (Чорнобаївська ТГ), с. Подільське (Новодмитрівська ТГ), с. Васютинці (Іркліївська ТГ).

Перед початком турніру присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв-захисників, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

Глядачі палко підтримували кожну з команд.  Позитивний заряд енергії отримали і учасники, і вболівальники.

За результатами ігор ФК «Славутич» смт Драбів виборола  ІІІ місце, а кращим гравцем від нашої команди обрано Ібрагімова Олексія.

Переможці та призери турніру були нагороджені дипломами відповідних ступенів, подяками за участь, грамотами, статуетками, медалями і кубками.

Кожен присутній мав можливість долучитися до благодійної справи - збору коштів на потреби захисників, які боронять кордони України від російських окупантів.

 

Фото без опису

 

Цього ж дня дзюдоїсти Драбівської дитячо-юнацької  школи «Слов’яни» взяли участь у відкритому чемпіонаті Черкаської області  з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2007-2008, 2009-2010 років народження, який пройшов у місті Корсунь-Шевченківський.

Юні дзюдоїсти демонстрували високий рівень підготовки та за результатами змагань посіли призові місця (кожен у своїй ваговій категорії).

І місце вибороли - Перепелиця Роман (в.к.46 кг), Резнер Нікіта (в.к.53 кг), Ясько Ігор (в.к.35 кг);

ІІ місце - Калина Олександр (в.к.53 кг); Конюшенко Микола (в.к.38 кг);

ІІІ місце посіли - Бойко Дмитро (в.к.58 кг), Цінченко Владислав (в.к.59 кг); Белих Владислав (в.к.42 кг); Низенко Артем (в.к.38 кг)

Вітаємо переможців!

Віримо в перемогу! Все буде Україна!