Вітання селищного голови із Всесвітнім Днем пошти

  • 219

Шановні працівники та ветерани поштового зв’язку Драбівської громади!


        Сердечно вітаю вас із професійним святом – Всесвітнім Днем пошти.
    Професія поштового працівника відіграє важливу роль у нашому житті. Змінюється час, на заміну старому приходять нові технології. Але навіть з появою інтернету, зручної електронної пошти багато хто з нас традиційно заглядає до звичайної поштової скриньки. З великим задоволенням ми отримуємо новий випуск газети чи журналу, «живого» листа.

       Вас завжди чекають з нетерпінням, адже за будь-яких погодних умов саме ви приносите в наші оселі свіжі новини, доставляєте пенсії, приймаєте комунальні платежі. І якби стрімко не розвивалися інформаційні технології та електронна комерція, для багатьох одиноких жителів сіл, особливо людей пенсійного віку, листоноша чи не єдина особа, з якою можна поговорити. Відтак за простої душевної розмови ви часто виконують ще й роль соціального працівника, а інколи й психолога.

Дякую вам, шановні працівники пошти, за сумлінну працю і відданість професії, нехай вона отримає заслужене визнання! Нехай листи вчасно приходять, а життя радує приємними посилками і радісними новинами. Щиро бажаю міцного здоров’я, щастя, благополуччя, любові і тепла рідних на довгі роки!

 

З повагою

 

Селищний голова                                                        Світлана ОРЕЛ