Звернення селищного голови з нагоди Дня захисників і захисниць України

  • 196

Шановні захисники та захисниці

незалежної, незламної України!

 

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України!

Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Сьогодні День захисників та захисниць України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю.  Сила, відвага, мужність – для вас це не пусті слова - з ними ви щодня у воді, на землі та в повітрі бороните нашу неньку Україну від російської навали.

Дякую вам за відданість Україні та її народу. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалися вам у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Щиро вітаю усіх, хто має високу честь носити горде ім’я захисника або захисниці України, зі святом, та бажаю козацького здоров’я, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу та звершення всіх ваших мрій і побажань. Нехай завжди оберігають вас рідна земля, мамина молитва та батьківська підтримка.

Велика вдячність і світла пам'ять усім синам і донькам України, які поклали своє життя за нашу країну, за всіх нас. Ми в довічному боргу перед ними.

Віримо у вас, наші захисники, в Україну, в Збройні Сили України і в нашу Перемогу! Ви, наші Герої, варті найкращого!

                                                                            Слава Україні! Слава її захисникам! 

 

З шаною та повагою

 

Селищний голова                                              Світлана ОРЕЛ

Фото без опису