Підсумки проведення в громаді акції «НЕПЕРЕМОЖНА УКРАЇНА – НЕЗЛАМНИЙ НАШ КОЗАЦЬКИЙ РІД»

  • 414

Упродовж минулого тижня з 10 по 14 жовтня  з нагоди Дня захисників і захисниць України у Драбівській громаді за ініціативи та підтримки селищного голови Світлани Орел проводилася акція «НЕПЕРЕМОЖНА УКРАЇНА – НЕЗЛАМНИЙ НАШ КОЗАЦЬКИЙ РІД». В рамках Акції в  закладах освіти пройшли благодійні ярмарки,  працівниками закладів культури було організовано благодійні виступи та концерти. Старости в населених пунктах громади зуміли згуртувати жителів та провести благодійний збір коштів.

У рамках Акції була проведена виставка дитячих робіт: патріотичні малюнки, листівки, листи зі словами вдячності нашим захисникам і захисницям, цікаві поробки-сюрпризи, вишивки та обереги.

На ярмарках вчителі, учні та батьки продавали різноманітні власноруч виготовлені смаколики, сувеніри, майстри народного мистецтва  та художники представили рушники, ляльки-мотанки, картини. Все розліталося на ура! 

І хоча ситуація в країні була надзвичайно складною, але, дотримуючись правил безпеки, Акція відбулася!!!   Інколи в укритті, інколи   під світло ліхтариків та мобільних телефонів… але завжди з вірою та піснею! Символом Акції стала пісня «Ой у лузі червона калина…».

Щиро вдячні всім, хто долучився до проведення ярмарку, адже добро, яке ми робимо для українського війська, обов’язково повернеться перемогою України.

Спільними зусиллями усіх учасників ми змогли зібрати 211 тисяч гривень!!!! Це неймовірний результат!

Кошти будуть передані нашому депутату селищної ради, волонтеру Каюку Олександру для придбання необхідного військового майна для наших Захисників!

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Фото без опису