«Переможемо з піснею»

  • 398

28 жовтня 2022 року жителі Драбівської громади мали змогу долучитися до участі у презентації проекту «Переможемо з піснею» від заслуженої артистки України, кандидата педагогічних наук Руслани Лоцман. За участю якої відбулось понад 500 благодійних концерті в підтримку Збройних Сил України по всій країні та зокрема Донбасу.
Драбів'яни зустріли артистку  щирими оплесками та неймовірною вдячністю за неймовірний ентузіазм та беззаперечну віру в перемогу. Авторські пісні Руслани вселили в душі глядачів силу і щиру надію на світлу перемогу українського добра і правди над російським злом. В концерті взяли участь троє діток артистки, що зробило атмосферу зустрічі дуже теплою.   Проведення з
аходу відбулося за сприяння Лариси Павлівни Лолашвілі, засновниці благодійного фонду імені Бадрі Лолашвілі, нашого земляка-Героя, який загинув у березні цього року захищаючи нашу землю від рашистської навали, та за підтримки селищного голови Світлани Орел. Присутні змогли зробити благодійні внески на підтримку Збройних Сил України.          Все буде Україна!

 

Фото без опису