Вітання селищного голови з нагоди Дня працівника соціальної сфери

  • 142

Шановні працівники соціальної сфери

Драбівської територіальної громади!

 

     Прийміть сердечні привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери, яке відзначається в першу неділю листопада. 

     Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення.

     Ваша наполеглива праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

       Бажаю вам міцного здоров’я, нових успіхів у роботі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях та невичерпної життєвої енергії!

        Впевнена, що ви і надалі з притаманними Вам сумлінням спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід у справі поліпшення добробуту населення Драбівської територіальної громади!

 

 

З повагою

Селищний голова                                                        Світлана ОРЕЛ