Вітання селищного голови до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 175

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!!!

Дорога для мене, ТВОРЧА РОДИНО ДРАБІВСЬКОЇ громади!

 

    Прийміть найщиріші мої вітання з нагоди професійного свята – Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

     Українська культура, одна з небагатьох, яка вистояла під могутнім натиском ворожих агресивних впливів, зберегла свою унікальність, духовність та самобутність. Виклики сьогодення, як ніколи, вимагають від вас єдиної згуртованості в ім’я перемоги! Обраний вами професійний шлях робить вагомий внесок у формування почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в нашому суспільстві. Наразі культура є одним із вирішальних чинників зміцнення державності, національного відродження та об’єднання навколо спільних цінностей. В час війни ви гідно тримаєте свою лінію фронту!!! Ви не лише митці, сьогодні ви і волонтери, і я щиро дякую за вашу громадську позицію!!!

     Ваше професійне свято – це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури. Саме завдяки вашим мистецьким здобуткам народна культура нашого краю – це краса, гордість і незмінне багатство Черкащини, це відшліфований корал намиста України!!!

   Зичу кожному з вас, хто за покликанням серця присвятив своє життя культурі – натхнення, творчих злетів, благополуччя та злагоди у ваших родинах. Нехай ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька діяльність стане рушійною силою для розвитку української національної культури.

     Добра, Любові, Краси….

    А ГОЛОВНЕ - ПЕРЕМОГИ І МИРУ!!!

    Низький уклін за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати нашу національну культуру.

    Хай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

    НЕСІТЬ МИСТЕЦТВО І ПРОСЛАВЛЯЙТЕ НАШУ УКРАЇНУ!!

   СЛАВА НАРОДУ УКРАЇНСЬКОМУ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

З повагою

 

Селищний голова                                              Світлана ОРЕЛ

 Фото без опису