Драбівська громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги від Червоного Хреста України

  • 332

         Сьогодні Драбівська  громада  отримала  чергову партію гуманітарної  допомоги  від Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

        Допомога надійшла у вигляді  побутової техніки для задоволення  потреб  та покращення умов перебування внутрішньо переміщених осіб  у місцях  компактного проживання та для потреб  комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради.

    Зокрема, для створення сприятливих умов проживання  ВПО у трьох прихистках, які облаштовуються  на базі колишніх дошкільних закладів у селах Олімпіадівка, Бойківщина, Привітне передано 3 холодильники  та 6 мікрохвильових печей.

          Для покращення умов перебування внутрішньо переміщених осіб  у гуртожитку КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» передано холодильник , пральну машину та 2 мікрохвильові печі.

    Безпосереднньо для потреб  комунального некомерційного підприємства «Драбівська багатопрофільна лікарня» передано 3 пральні машини, холодильник та 2 мікрохвильові печі.

           - Безмежно дякуємо  голові Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валерію Анатолійовичу БЕЗБОРОДОВУ та усій його команді  за чергову допомогу та підтримку внутрішньо переміщених осіб Драбівської громади та нашого закладу охорони здоров’я, - зазначила селищний голова Світлана ОРЕЛ, оглядаючи гуманітарний вантаж. Сподіваємося  і надалі на  тісну співпрацю із Товариством. Добрі справи об’єднують. Це та сила, яка допоможе нам усім вистояти у ці важкі часи!